GENÇ GÖNÜLLÜLER YENİ PROJELER GELİŞTİRİYOR VE GÖNÜLLÜ ARIYOR

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Roma La Sapienza Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle, Malatya ili'nin, Orduzu ilçesi'nde gerçekleştirilen, Arslantepe Kazı, Araştırma ve Restorasyon projesi, 2021 çalışma sezonunda adı geçen çalışmalarda yer almak üzere gönüllüler aranmaktadır. Arkeoloji, restorasyon ve konu ile ilgili başka alanlarda eğitim görenler kazımıza gönüllü olarak başvurabilirler. Gönüllüler, Arslantepe 2021 yılı proje çalışmaları doğrultusunda, uzman arkeolog, restoratör, arkeo-botanist v.b. tarafından uygun görülecek makul ağırlıktaki işlerde yardımcı olarak çalışacaklardır. Gönüllülerin Arkeolojik alanda gerçekleşen multi-disiplinli çalışma ortamını deneyimlemeleri ve konu ile ilgili tecrübe sahibi olmaları hedeflenmektedir. Gönüllüler için çalışma saatleri 06.00-14.00, çalışma günleri ise Salı-Cumartesi günleri arasındadır.

Yayın Tarihi: 05/02/2021