Bölümümüzde Düzenlenen Seminerler

Kimya Bölümü Seminer Listesi

25 Kasım 2019

"Nanomalzemeler: Biyosensör ve ilaç salım uygulamaları", Prof. Dr. Filiz KURALAY, Hacettepe üniversitesi

14 Kasım 2019

“Temel Bilimden teknolojiye:Optik Cihazlar ve Sensör Platformları İçin İletken Polimer Tasarımı" , Prof.Dr. Metik AK, Pamukkale Universitesi.

24 Ekim 2019

“Yeşil Bir Yükseltgen Olarak TEMPO’’, Doç. Dr. Akın AKDAĞ, Ortadogu Teknik Universitesi.

3 Nisan 2019

"Analyses of Plasma-Surface Interactions for Low Pressure and Atmospheric-Pressure Plasmas", Prof. Dr. Satoshi Hamaguchi, Osaka University.

29 Mart 2019

"Indirect electropolymerization of the conjugated compounds. Theoretical and experimental aspects.", Dr. Volodymyr Tkach, Chernivtsi National University.

7 Mayıs 2018

"Omiks Verilerin Analizinin Kişiye Özel Tıp Uygulamaları”, Prof. Dr. Uğur Sezerman, Acıbadem Üniversitesi

8 Şubat 2018

“Nano-mikromotorlar ve Uygulamaları”,  Doç. Dr. Murat Uygun, Adnan Menderes Üniversitesi

“Protein Kromatografisi ve Nanomalzemeler”, Prof. Dr. Deniz Aktaş Uygun, Adnan Menderes Üniversitesi.

Yayın Tarihi: 15/11/2019